Skip to main content

Over ons
 

FysioTwente: Uw fysiotherapeut in Enschede
 

Een fysiotherapiepraktijk met een enthousiaste, vooruitstrevende en respectvolle sfeer waar je makkelijk binnenstapt én professioneel en persoonlijk geholpen wordt. Een praktijk waar je een luisterend oor vindt en samen met een specialist werkt aan je herstel. Dát is FysioTwente.

Loop niet langer door met een klacht, maak een afspraak!

Gezondheidshoes Enschede
 

Als fysiotherapiepraktijk in Twente geloven we sterk in noaberschap en daarom is FysioTwente onderdeel van het Gezondheidshoes. U kunt bij ons rekenen op een snelle en hechte samenwerking met andere zorgverleners binnen het Gezondheidshoes, maar ook daarbuiten met andere huisartsen, specialisten in de verschillende ziekenhuizen in onze regio en desgewenst ook daarbuiten.

Behandeling aan huis of op het werk
 

Is het niet mogelijk om naar ons te komen dan is een behandeling aan huis of op het werk ook mogelijk. Samen vinden we wel een passende oplossing!

Fysieke klachten door stress en burnout
 

Steeds meer mensen ervaren spanning- en stressklachten door lichamelijke of psychische overbelasting. FysioTwente biedt effectieve behandelprogramma’s voor zowel uw fysieke als mentale gezondheid.
Ga naar psychosomatische fysiotherapie.

FysioTwente team
 

Bescheidenheid siert de mens, toch zijn we enorm trots op ons team van 24 fysiotherapeuten en overige medewerkers, met ieder hun eigen specialisme. Met hun vooruitstrevende blik en respectvolle benadering helpen we samen dagelijks vele mensen.

Route en parkeergelegenheid
 

J.J. van Deinselaan 34a

Diekmanterrein, gratis grote openbare parkeerplaats. De ingang van de praktijk bevindt zich aan de achterzijde, de lange zijde van het pand.

Openbaar vervoer: Stadsbus 5 stopt bijna voor de deur.

Routebeschrijving

De Klomp 93

Centrum van Enschede, gratis parkeren aan de achterzijde van de praktijk, navigatie Wilhelminastraat.

Openbaar vervoer: Stadsbus 3 tot aan C.F. Klaarstraat.

Routebeschrijving

Oosterstraat 1

Gratis parkeren op eigen terrein.

Routebeschrijving