Care For Women

Car For Women

Heb je last van overgangsklachten, je maandelijkse menstruatie of andere hormonale klachten en denk je dat er niets aan te doen is? Dat is jammer, want er is vaak goed iets aan te doen.

Onze Care for Women specialiste, is speciaal opgeleid in hormonale klachten bij vrouwen, een zwangerschapswens of bij vragen over anticonceptie, voor een healthcheck  kun je bij haar terecht. Een afspraak maken is eenvoudig. De consulente wordt vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering en er is geen verwijzing van de huisarts nodig.

In de overgang?

Opvliegers, stemmingswisselingen, nachtelijke transpiratie, gewrichtspijn, slecht slapen of vermoeidheid ? Het zijn allemaal klachten die bij de overgang kunnen horen. Gelukkig is er aan deze klachten tegenwoordig goed iets te doen. Tijdens dit speciale consult van 60 minuten wordt direct bekeken wat er aan jouw klachten te doen is.

Menstruatie- of PMS klachten

Buikkramp, migraine, snel geïrriteerd, stemmingswisselingen, vermoeidheid, gespannen borsten en lage rugpijn. Het zijn slechts een aantal van de klachten die onder PMS (premenstrueel syndroom) kunnen vallen. Menstruatieklachten kunnen een enorme impact hebben op het dagelijks leven en komen vaak iedere maand terug.  Het menstruatie- of PMS consult duurt 60 minuten. Tijdens dit uur bekijkt de specialiste welke klachten door de veranderende hormonen worden veroorzaakt. Na het stellen van de juiste diagnose kan direct gekeken worden naar de behandelingsmogelijkheden.

Healthcheck

Daarom bied de Care for Women specialiste  speciale healthchecks voor vrouwen en mannen aan. Tijdens de check wordt het cholesterolgehalte, de bloeddruk en de bloedsuikerspiegel gemeten. Ook word via een speciale weegschaal je vetpercentage, het visceraal vet, de spierskelet massa en je BMI bepaald.

De healthcheck duurt een half uur .

Anticonceptie

De anticonceptiepil is veruit het meest bekende anticonceptiemiddel. Maar het is niet het enige middel en zeker niet voor iedereen het juiste.. Een verkeerde vorm van anticonceptie kan klachten rondom de menstruatie verergeren en de disbalans van hormonen groter maken.

De Care for Women specialiste kan hier alles over vertellen en je gericht adviseren welk middel het beste bij jou past.

Zwangerschap

Wil je zwanger worden? Tijdens het zwangerschapsconsult bekijkt de specialiste jouw cyclus en menstruatiepatroon. Zij geeft gerichte adviezen over hoe je een zwangerschap kunt bevorderen.

U kunt contact opnemen met   

Zwanita Veendam,  Tel: 06-30106860

Care for Women specialiste

Locatie: Fysio Twente , van Deinselaan 34A te Enschede

Locaties


Gezondheidshoes
Van Deinselaan 34a
7541 PE Enschede

Centrum
De Klomp 93
7511 DH Enschede

Openingstijden


Maandag  08.00 - 20.00
Dinsdag  08.00 - 20.00
Woensdag  08.00 - 18.00
Donderdag   08.00 - 20.00
Vrijdag  08.00 - 18.00
Zaterdag  09.00 - 12.00

Participant van


© 2020 FysioTwente | Realisatie Weland Webdesign