Skip to main content

Stage en vacatures

De ontwikkeling van ons vak vinden we heel belangrijk, daarom zijn we al jaren aangesloten bij het stage netwerk van onder andere Saxion Hogeschool en het ROC van Twente. Ook begeleiden we diverse master studenten. Wil jij weten of er mogelijkheden zijn voor jou om bij ons stage te lopen, neem dan gerust contact met ons op! Enthousiasme, vooruitstrevendheid en respectvol, onze kernwaarden. En die van jou?

Ook zijn we regelmatig op zoek naar toffe collega’s om ons team te versterken, lijkt dit jou wat? Neem gerust contact op door een mail te sturen (met cv) aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Hayke.

FysioTwente zoekt een nieuwe collega

FysioTwente zoekt wederom enthousiaste collega’s!

Altijd al eens willen weten hoe het is om in een superleuk team te werken?

Wij zijn een enthousiaste en vooruitstrevende fysiotherapiepraktijk met een hecht team van 23 collega’s, met veel verschillende specialisaties op drie mooie locaties in Enschede.

Voor de invulling van het zwangerschapsverlof van onze kinderfysiotherapeut en onze oncologiefysiotherapeut / oedeemfysiotherapeut zijn wij op zoek naar collega’s die affiniteit hebben in deze richting, in opleiding zijn of reeds hun master kinder-, oncologie- en/of opleiding oedeemfysiotherapie hebben behaald.

In beide gevallen gaat het om 24 – 36 uur in de periode oktober 2023 – februari 2024, waarbij de mogelijkheid bestaat tot een vast contract.

Wie zoeken wij?

  • Een enthousiaste kinderfysiotherapeut (i.o.)
  • Een enthousiaste oncologiefysiotherapeut (i.o.) en/of oedeemfysiotherapeut (i.o.)

Een collega die zich thuis gaat voelen in ons hechte team.

Je wilt groeien, maar helpt ook ons team groeien!

Wat bieden wij?

  • 24-36 uur per vacature, flexibel in te vullen in overleg, ook het aantal uren is uiteraard bespreekbaar.
  • Samenwerken in een enthousiast, vooruitstrevend en hecht team.
  • Samenwerking met artsen en andere specialismen in ons gezondheidscentrum en ver daarbuiten
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en vergoedingen
  • Studies/opleidingen.

Een dagje meelopen en sfeer proeven mag altijd!

Voor meer informatie of je sollicitatie kun je contact opnemen met Hayke via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.