Stage en vacatures

De ontwikkeling van ons vak vinden we heel belangrijk, daarom zijn we al jaren aangesloten bij het stage netwerk van onder andere Saxion Hogeschool en het ROC van Twente. Ook begeleiden we diverse master studenten. Wil jij weten of er mogelijkheden zijn voor jou om bij ons stage te lopen, neem dan gerust contact met ons op! Enthousiasme, vooruitstrevendheid en respectvol, onze kernwaarden. En die van jou?

Ook zijn we regelmatig op zoek naar toffe collega’s om ons team te versterken, lijkt dit jou wat? Neem gerust contact op door een mail te sturen (met cv) aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Hayke.

FysioTwente zoekt nieuwe collega’s!

Wij zijn per direct op zoek naar een psychosomatisch fysiotherapeut (i.o.) voor 16 - 32 uur per week en een kinderfysiotherapeut (i.o.) voor min. 8 uur per week.

Andere uren zijn in overleg zeker mogelijk.

Wij zijn een enthousiaste en vooruitstrevende fysiotherapiepraktijk met een hecht team van 21 collega’s, veel verschillende specialisaties en twee mooie locaties in Zuidoost en het centrum van Enschede.

Ben jij diegene die ons toffe team wil komen versterken of wil je meer informatie?

Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Functieomschrijving

Wij zoeken enthousiaste, vooruitstrevende fysiotherapeuten, met een flexibele mentaliteit.

Onze 3 psychosomatische fysiotherapeuten kunnen hun werkzaamheden amper nog aan,  wij zoeken dus versterking van dit trio. Werkervaring en een afgeronde masteropleiding zijn geen must, onze ervaren therapeuten nemen je mee om het beste uit jezelf te halen. Naast psychosomatische fysiotherapie mag je bij ons ook algemeen fysiotherapeut zijn en blijven als daar je interesse ligt.

Daarnaast willen wij de kinderfysiotherapie in onze praktijken aanvullen en zoeken wij ook naast onze kinderfysiotherapeut een kinderfysiotherapeut (i.o.) voor een flexibel aantal in te vullen uren.

Wie zoeken wij:

  • Een enthousiaste fysiotherapeut (PSF/kinder i.o.) die zich thuis voelt in ons hechte team,
  • iemand die zelf wil groeien, maar zeker ook het team wil helpen groeien
  • een afgeronde master is geen must. Een gestarte opleiding of ervaring met de doelgroep en het willen starten met een van deze masters wel een pre.

Wat bieden wij:

  • 16 – 32 uur, flexibel in te vullen en met uitbreidingsmogelijkheden
  • (samen)werken in een enthousiast, vooruitstrevend en hecht team
  • een samenwerking met artsen en andere specialismen in ons gezondheidscentrum en ver daarbuiten.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en vergoedingen studies/opleidingen


Ben jij degene die wij zoeken of wil je meer informatie?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer informatie naar 053 - 4322100

Locaties


Gezondheidshoes
Van Deinselaan 34a
7541 PE Enschede

Centrum
De Klomp 93
7511 DH Enschede

Openingstijden


Maandag  08.00 - 20.00
Dinsdag  08.00 - 20.00
Woensdag  08.00 - 18.00
Donderdag   08.00 - 20.00
Vrijdag  08.00 - 18.00
Zaterdag  09.00 - 12.00

Participant van


© 2020 FysioTwente | Realisatie Weland Webdesign