Skip to main content

Ons Team

Enthousiast en gedreven, met deze woorden zou ik mezelf graag omschrijven. In 2016 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de HAN te Nijmegen. Daarnaast heb ik begin 2019 de cursus muskeloskeletale echografie afgerond. Ook ben ik twee dagdelen werkzaam op de afdeling cardiologie en chirurgie binnen het Thorax Centrum Twente en begeleid ik hartrevalidatie patiënten.

Blij word ik van het samenwerken met collega’s (ook multidisciplinair) en uiteraard de patiënt. Samen met de patiënt de uitdaging aangaan om weer klachtenvrij te zijn, dat maakt het vak zo mooi! Er hangt een laagdrempelige en levendige sfeer in de praktijk. Hierom vind ik het erg fijn om kennis en ervaringen te delen binnen het team. Werken binnen het gezondheidshoes is fijn omdat er korte lijnen zijn waardoor we optimale zorg kunnen bieden.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik fanatiek op de tennisbaan, skipiste en in de sportschool. Ook spendeer ik graag tijd met mijn vriend(en) en familie en ben ik gek op reizen.