Skip to main content

Ons Team

In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan Saxion Hogeschool Enschede. Vrij snel daarna heb ik de opleiding tot psychosomatisch fysiotherapeute gedaan. Inmiddels heb ik tevens de master musculoskeletaal met uitstroomprofiel manuele therapie afgerond.

Nadat ik enige praktijken en verschillende steden in Nederland heb gezien, ben ik sinds 2016 weer terug in Enschede. Sinds die tijd werk ik naar volle tevredenheid bij FysioTwente.

In mijn werk ben ik altijd benieuwd naar het verhaal achter de klacht(en). Daarom wordt ik blij van complexe klachten of klachten, waarbij de oorzaak (nog) onduidelijk lijkt. Dan zijn vaak verschillende factoren van invloed. Samen met de cliënt(e) ga ik dan op zoek naar de weg naar minder klachten. Daarbij kan ik de manuele therapie en psychosomatiek gebruiken en soms zelfs combineren. Helemaal enthousiast wordt ik dan wanneer ik ook nog dry needling mag toepassen.

Kortom, ik ben dankbaar wanneer mensen mij een stukje mee laten gaan op hun weg naar minder klachten en/of meer balans in het leven. 

Af en toe geef ik de achtweekse cursus mindfulness voor THOON bij ons in de oefenzaal. Cliënten kunnen via hun huisarts instromen. Het is heel mooi om te zien hoe je samen met een groep op zoek kunt gaan naar meer rust in het hoofd. Vooral hoeveel je daarbij van elkaar kunt leren.